Over mijzelf

Img
Mijn naam is Marjolein Cooremans-Baelemans. Sinds 2009 heb ik mijn eigen trimsalon Head2tail in Oud-Turnhout. Mijn hele leven ben ik al gepassioneerd door dieren. Mijn grootste passies zijn dan ook honden en paarden. Ik volg regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de veranderingen in de trimwereld. Naast mijn diploma zelfstandig hondentrimmer, ben ik ook gediplomeerd hondeninstructeur. Je vind mij naast mijn werkzaamheden als hondentrimster ook regelmatig op hondenshows en paarden wedstrijden / keuringen. Wil je hier wat meer over weten, neem dan zeker eens een kijkje op mijn andere website cooremans.eu.
Img

U heeft een hond?

Voor zijn opvoeding gaat u naar de hondenschool, voor zijn gezondheid naar de dierenarts, maar wat met zijn vacht? Hoe verzorgt u die het beste? Allemaal vragen waar u bij trimsalon Head2tail een professioneel antwoord op krijgt. Bij trimsalon Head2tail worden alle honden, groot en klein, getrimd volgens hun vacht. Zoveel verschillende honden, zoveel verschillende vachten... Niet elke hondenvacht kun je immers hetzelfde behandelen. Zo zal de ene geplukt, de andere ontwolt en een volgende geknipt mogen worden. Telkens wordt er rekening gehouden met de vacht van uw hond en uw wensen. Maar niet alleen voor een volledige trimbeurt kunt u bij mij terecht, ook voor het tussentijds borstelen of wassen van uw hond kunt u in de trimsalon terecht. Heeft u nog bijkomende vragen dan sta ik u graag persoonlijk te woord om extra informatie te geven. Ook kunt u bij mij steeds terecht voor gratis vachtadvies na een telefonische afspraak.

Puppy / Workshop

Vooral voor honden met een vacht die veel verzorging vergt is het van belang hier zo vroeg mogelijk mee te beginnen. De puppybeurt (voor pups tot 16 weken) bestaat uit het laten wennen aan de geluiden van het gereedschap en de behandelingen die ze in het trimsalon zoal tegenkomen. De pup maakt kennis met de verschillende materialen, de verschillende geuren en wordt natuurlijk even gekamd en geborsteld. Ook het knippen van de nageltjes en het proper maken van de oortjes komt aan bod. De pup maakt zodoende op een rustige en vriendelijke manier kennis met het trimsalon en de materialen.

Verzorgd u uw hond liever zelf, maar weet u niet hoe u hieraan moet beginnen en welke materialen u hiervoor nodig heeft. Dan is het mogelijk een workshop te volgen waarin ik u de beginselen van zijn onderhoud aanleer. Voor meer informatie kunt u mij telefonisch contacteren.