Huisregels

 • Img
  Uw afspraak

  Breng uw hond op tijd naar het salon. Bent u meer dan 15 minuten te laat? Dan is er een grote kans dat ik uw hond dan niet meer kan trimmen door het tekort aan tijd, ik wil namelijk alle honden mooi en zonder haast kunnen afwerken.

 • Img
  Vacht

  Probeer uw hond zo droog mogelijk te brengen, omdat een natte vacht niet handelbaar is. Was uw hond niet zelf voor de trimbeurt omdat veel vachten moeilijker of niet te behandelen na een wasbeurt. Breng hem aan de lijn binnen.

 • Img
  Uitlaten

  Laat uw hond zijn behoefte doen voor je hem binnen brengt. Zo kunnen ongelukjes vermeden worden. Geef hem ook geen eten vlak voor de trimbeurt. Uw mag tijdens de trimbeurt niet bij uw hond blijven, maak het afscheid zo kort mogelijk. De meeste honden zijn makkelijker zonder baasje in de buurt. Er kan een uitzondering op deze regel gemaakt worden voor bv. moeilijke honden maar dit enkel met toestemming van Trimsalon Head2tail.

 • Img
  Medische Afwijking

  Indien uw hond een medische afwijking (bv. HD,...) of een besmettelijke aandoening heeft wil ik dat graag VOOR de trimbeurt weten.

 • Img
  Prijs

  Als u bedenkt hoeveel uren er aan uw hond gewerkt wordt, zal de prijs van een trimbeurt u beslist niet tegenvallen. Bent u tevreden, zeg het voort aan anderen. Ben je niet tevreden over de trimbeurt van je hond laat dit binnen de 24 uur weten, dan kijken we samen voor een oplossing.

 • Img
  Ophalen

  Bij aankomst meld ik het uur van afhalen of verwittig ik uw via sms / telefoon als de hond klaar is. Gelieve het ophaaluur te respecteren en geen uren later te komen. Na een half uur extra wachttijd reken ik +15 euro per 30 minuten om op uw hond te passen.